top of page
20190820_111057955_iOS.jpg

Jeg understøtter din vitalitet igennem tilpasset træning og hjælper dig med at kende og mærke hvordan de bløde "gulve" i kroppen, mellemgulv, bækkenbund og svælg, arbejder sammen, omkring din vejrtrækning og fødsel.

Når du er træt kan vores session bestå af cirkulerende og afslappende Thai - bindevævsmassage.

Pris en session: kr 650DDK

Forløb på 6 sessions: kr 3500DDK

Sessions kan foregå i mit studie Mejlgade 47. 3.tv eller på Nymarks alle 231. 

Gravid bowspring træning

"I forbindelse med 3 trimester af min graviditet, valgte jeg at få ene timer i bowspring af Signe. Jeg har praktiserer bow siden Signe startede sin praksis i Hørret og synes selv, jeg har en udemærket forståelse for bowspring.


Mine ene timer ved Signe, har givet mig en langt større forståelse for egen krop og egen praksis. Jeg har, trods min kæmpe gravide mave, kunne “nørde” i flere bows stillinger som feks alignment, mine fodbuer og åbning af hofte og bækken.
Det har givet mig en øget fornemmelse af min krop og mit kommende barns posering i bækkenet samt en klar følelse af lethed i både sind og krop.


Derudover giver Signes ene timer dig mulighed for at øve mere specifikke bow stillinger derhjemme til gavn for lige præcis det din krop har brug for.


Udover at “nørde” i forskellige bow stillinger, har Signe en intuitiv fornemmelse for din krop og sind og mærkede hurtig hvis jeg havde brug for en stille praksis evt. kombineret med bindevævsmassage.


Jeg vil til hver en tid anbefale Signes ene timer, både til nybegynder og øvede, da det giver mulighed for at forstå egen tonus i kroppen samt følelsen af et grounded sind og en stærk krop. Ann-Katrine Søsted Elley Bjerregaard
nemt."

Kontakt mig for at booke sessions

Tak for din indsendelse!

bottom of page