top of page

FAQ

Myland nature hotel består af fine bungalows i en frodig frugthave. Vi må spise af havens frugter og vi har selskab af søde høns, som giver os æg. 

Fra haven hvor vi bor kan du følge en sti ned til standen hvor vi har vores egne strandstole og parasoller. Vi bor ved en rolig strand. 

Der er både almindelige  håndklæder og strandhåndklæder.

Der bliver gjort rent i vores bungalows i løbet af ugen. 

 

Hvordan kommer jeg til Cirali?

 

Du flyver direkte fra Billund eller fra Københavns lufthavn til Antalya.

 

Det tager ca. 75 min at køre fra Antalya til Cirali - en meget smuk tur igennem bjergene og langs med havet. Jeg sørger for at I bliver hentet med taxabus og prisen for dette er inkluderet i retreats pris.

 

 

Hvad kan man i Cirali?

 

Cirali er et gammelt fiskerleje omgivet af bjerge og skov. Stranden er ren og vandet er helt rent og klart. Dalen er frodig og her vokser granatæbler, citron, appelsin, carob, morbær mm. Vilde skildpadder spadserer omkring, de er ikke bange for mennesker og kan tages op og kigges på. Du kan du møde kamæleoner og høns og ænder i massevis. Stemningen er landlig og hyggelig, uden ret mange turister.  Byen er lille og boheme-agtig. Her er dejligt bare at hænge ud. Du kan shoppe naturlige olier, sæber, håndvævede tørklæder mm. drikke tyrkisk kaffe og den slags.

Intermiddent fasting:

Er et tilbud til dig om at give din mave mere ro og træne et stabilt blodsukker, hvilket vil gøre dig mindre tilbøjelig til at snacke mere mere end du selv ønsker. Hvis du vil læse om fordelene ved intermiddent fasting kan jeg anbefale bogen "Aldrig mere træt" af læge Pia Norup. 

 

Huskeliste:

Solcreme. 

Yogamåtte.

Evt. ørepropper hvis du ikke vil vækkes af hanegal tidligt (det er ellers ret hyggeligt).

Notesbog og skrivegrej.

Gode vandresandaler eller sko. 

Sæt din mail på autosvar og din mobil på flymode.

 

DSCF2120.JPG
DSCF1954.JPG
DSCF2326.JPG
DSCF2114.JPG
DSCF2717.JPG
DSCF3026.JPG
bottom of page