top of page

Yoga coaching 1:1

 

Jeg hjælper dig med at tage ansvar for dig selv og dit velvære. 

En 1:1  session starter med bodyscan, hvor jeg kigger på dig og danner mig et billede af din kropslige funktionalitet og harmoni.

 

Herfra arbejder vi med at balancere din krop gennem oplevelse, øvelser og Structural Integration.  

 

1:1 Coaching giver dig:

Hjælp til at komme i form, så du føler dig godt tilpas i din egen krop. 

Hjælp til selv at forstå og mærke uhensigtsmæssige mønstre i din daglige bevægelse og din træning, så du igen kan bevæge dig på en sund og opbyggende måde.

 

Hjælp til at slippe psykiske blokeringer gennem arbejde med kroppen. 

En coaching session kan også være med dig på briksen, hvor jeg bruger Structural Integration teknikker eller kraniosakralterapi.

Du kan vælge at træne i 30 min og dernæst komme en time på briksen. Eller 60 min træning og 30 min manuel afspænding/kranio sakral terapi. 

Sessions finder sted i mit behandlingsrum i Hendrik Pontoppidansgade 16 4. sal, eller i mit studie Mejlgade 47.

 

Online sessions fungerer også virkeligt godt. 

En session 60 min. Pris: 850DKK

En session 90 min. Pris: 1200DKK

"I næsten 15 år har både min krop og min psyke været i ubalance. Funktionelle lidelser har påvirket mine sociale relationer, familielivet, fritiden og arbejdslivet.

Når nervesystemet er så stresset, at kroppen og sindet ikke engang giver lov til at hvile sig, påvirker det livsglæden i sådan en grad, at det kan være svært at være positiv.

Heldigvis mødte jeg Signe for 4 år siden. I den tid har jeg haft en ugentlig individuel time med hende.

Signe har altid været fokuseret, opmærksom og nærværende. Hun har formået at skabe et trygt og tillidsfuldt miljø, hvor jeg har kunnet udforske mine grænser og udvikle mig. Hun har altid haft en imponerende evne til at aflæse mine behov og justere undervisningen derefter. 

Jeg har stadig lang vej at gå, men jeg er helt sikkert blevet en bedre far, en bedre leder og er kommet i bedre balance med mig selv." Thorsten

"Jeg har igennem de seneste måneder benyttet mig af Signes tilbud om enetimer i funktionel yoga. Jeg var ikke bekendt med denne yogaform forinden, men er idag overbevist om, at det er min form for yoga. Det, at fokus er på bindevævet og på den naturlige holdning, tiltaler mig og gør mig godt. Jeg er meget begejstret, har været glad for enetimerne med grundige instruktioner i øvelserne og jeg fortsætter med Bowspring yoga fremover."​ Anette Harbech Olesen, forfatter. ​

 

 

​"Da jeg startede med Funktionel yoga sidste år var det lidt som at blive smidt ud på dybt vandt i en ny og ukendt verden. Enetimer med Signe var derfor et fantastisk sted at have hvor jeg kunne stille de mange spørgsmål man har som nybegynder og have tiden til at komme i dybden med alle de små ting som driller i starten. Signe havde et super syn for hvilke små justeringer der skulle til og hvad jeg kunne arbejde med for hele tiden at gøre det lidt bedre. Og samtidig var hendes glæde ved Bowspring utrolig smittende. Klar anbefaling herfra! Christian, Brabrand. ​ 

 

Jeg har fået enetimer ved Signe i over et halvt år nu, og jeg er SÅ glad for det. Næsten 50 år , alene mor, krævende job og med knæ problemer var min kondi og krop på et nul punkt. Nu føler jeg mig stærkere , mere motiveret og energifyldt og faktisk også mere kropsklog. Signe giver mig både styrke i kroppen og ro i sindet. En skøn måde at koble fra den travle hverdag. Bowspring øvelser aktiverer hele kroppen og har hjulpet både på mine knæ og stivhed i hofterne. Jeg glæder mig hver gang til at se Signe - med hendes glæde og ro - og forundres hver gang hvor hurtigt 1 time kan gå. Nu har jeg en ugentlig enetime og en gang om ugen på hold. Super kombination. Enetimerne gør virkelig at jeg kan gøre det bedre på holdene - især når man er ny til bowspring. TAK for dig, Signe. Elisabeth, Mårslet

bottom of page