top of page
86187547_10221594320590993_492403367532822528_n.jpg
0F208FD2-0B28-4B54-9D0A-E61397FA274A.jpeg
Om signe

Jeg underviser fysiske klasser, online klasser, 1:1 sessions og retreats, og laver videoer for online streamingtjenesten YogaStream. 

Du kan finde mig på fysiske klasser i mit eget smukke studie, i Mejlgade, Aarhus.

 

Uddannelsen "Yoga Hjerte Krop" er mit hjertebarn hvori jeg videregiver min viden om funktionel anatomi, nervesystemet og hvordan du kan understøtte et gearskifte som gør at verden åbner sig, for dem du underviser.

Når du bliver undervist af mig, tager jeg dig ved hånden og viser dig vejen ind i åbent nærvær, hvorfra verden åbner sig.

Din krop og din sansning er en port til åbent nærvær, altså til dit faktisk levede liv, lige nu.

Og de tankemønstrer som du måske er fanget i, kan ikke længere holde dig fanget, hvis du virkeligt sanser øjeblikket og virkeligheden med nærvær.

Verden åbner op.

 

Jeg hjælper dig med at åbne vinduerne og dørene ind til din krop, så du igen kan komme i kontakt med verden omkring dig.

Hos mig kan du forvente at blive undervist på en måde hvor jeg ikke lader som;

noget som helst :-)

Og du er sat fri til det samme.

Jeg har altid interesseret mig for kroppens sundhed og anatomi, og du vil blive guidet på en måde som styrker og balancerer din fysik og som puster nærvær og sanselighed ind i din krop.

 

Den praksis jeg underviser er let, legende og styrkende, og den ændrer din krop markant, fordi den bryder mønstre af låsthed og styrker svagere dele.

Poly vagal teorien.

Nervesystemet linket mellem krop og sjæl. Traumer sætter sig i kroppen, fordi nervesystemet har formet og indrettet sig efter det livet har budt på.  Du kan overleve de mest utrolige ting, for så, måske lang tid efter, at finde ud af at der alligevel var noget i dig som ligesom stivnede og måske stadigt er sådan.

Det er de dybere lag i hjernen som "lukker" af for at du rigtigt kan mærke noget og det er en ældgammel beskyttelsesmekanisme, som handler om at spille død, så man ikke mærker smerte.

 

Men det er ikke en god måde at leve sit liv på.

 

​​

Som neurofysiologen Stephen Porges siger:

"We heal from the bottom up" 

​​

Altså du kan hele fra kroppen og de dybere lag i hjernen som har at gøre med overlevelse. 

 

Det er kun fra de dybere lag i krop og nervesystem at du kan åbne for sanserne igen.

Helt basalt handler det om tryghed.

Derfor har jeg fordybet mig i hvordan en yogapraksis kan bygges op som en neurologisk træning, som giver dig større nærværs-evne og tryghed.

​Min baggrund:

Jeg  er uddannet sygeplejerske og jeg arbejdede i 8 år med neurologi og neurokirurgi. 

Siden min første yogauddannelse i 2012 har jeg haft yoga som min levevej. 

   

​Min første yogauddannelse var i Hamsa Yoga Studio, og året efter tog jeg en restorativ yogalæreruddannelse også i Hamsa Yoga Studio.  

 

Jeg mødte bowspring i 2016. Bowspring metoden blev min begyndelse på at udforske kroppens naturlige funktionalitet og biomekanik. 

I september 2019 blev jeg den den første certificerede Global Bowspring Teacher i verden. 

For mig er egen praksis og læring en vigtig del af at være yogalærer. Og jeg tror på at vi alle har brug for hjælpere, hvis vi skal blive ved med at udvikle os. Derfor har jeg siden 2016, og i årevis  efter, modtaget ugentlig 1:1 undervisning af Christy Punnett. 

Et kursus på Vækscenteret i Nørre Snede med Michael Stubberup i 2019, blev skelsættende og mange ting faldt på plads for mig da jeg blev introduceret for poly vagal teorien. 

Jeg har lært af:

Soham Johansen (yoga og tantrisk filosofi)

Christy Punnett (Artemis Movement)

​Joachim Hauser (Taoistisme))

​Lotte Pårup (Vejrtrækning og bækkenbund)

 

John Friend og Desi Springer (Bowspring)

 

Michael Stubberup (Meditation og den poly vagal teorien)

Trine Rosenberg (Kraniosakralterapi)

Tom Myers (Anatomy trains, kroppens anatomi og biomekanik, fascier)

Stephen Porges (Poly vagal teorien)

Deb Dana (Poly vagal teorien)

Susse Smedes (Farvers kraft og betydning)

Raphan Kebe (Flow og musikalitet)

Lotte Maggie Mogensen (Vejrtrækning)

​ 

 

Læs interview med Yogalove.dk

Læs artikel i "Alt for damerne" om mit retreat.

Læs om yoga coaching

Få en måneds gratis medlemskab af online platformen yogastream.dk

Herunder er et lille klip fra starten af en online klasse og en video hvor jeg viser et eksempel på min yoga :-)

SigneBudolf.dk, som jo er den skønneste yogaunderviser Signe, kan virkelig anbefales. Signe underviser med en ro og et nærvær, der gør at selv udfordrende flows eller stillinger bliver tilgængelige. Hun emmer af overskud og en dyb egen praksis, som gør at hendes yoga aldrig føles gammel eller kedelig, tværtimod. Der er masser af leg og saftighed, nye bevægemønstre og en fantastisk fokus på og viden om den funktionelle krop. Hun er en mester i at tale til ens nervesystem og på næsten magisk vis skabe en tryghed og stemning af at være hjemme. Anne Krøyer Faartoft

 

Har gennem nogle år fået undervisning af Signe Budolf, og hun er en af mine favoritlærere. Hun er sindssygt dygtig, engageret, kreativ og udfordrende på den gode måde. Er meget stor fan! 

Netop hjemvendt fra yogaretreatet i Cirali kan jeg med hånden på hjertet sige, at det er en fuldstændig vidunderligt og magisk oplevelse, som jeg ønsker at alle kunne få... Skal helt sikkert med igen. TAK.

5 kæmpestore stjerner herfra! Elenah Sol Levante

I loved the pace, her voice and linking of theme and wisdom within the practice. 

kan kun anbefale Signes undervisning, som jeg virkeligt er blevet helt afhængig af! Hun er både virkeligt dygtig, engageret og helt nede på jorden og har en fantastisk fin og behagelig måde at instruere på, som giver mening både for begyndere og som lidt mere øvet. Nicoline Hall. 

 

Lad mig sige det sådan; jeg har aldrig været særlig glad for yoga – det var ikke lige mig. Det var kedeligt, og jeg fik altid ondt i flere af mine led af at stå i yderpositioner. Men så hørte jeg andre talte varmt om Signes undervisning, og hvor anderledes det er.

Og, jeg søgte efter noget der kunne styrke min krop, så jeg kan fortsætte mange år endnu med mit elskede rytmiske gymnastik. For jeg bøvler med mine led, og det bliver jo desværre ikke bedre med årene. Tina, Mårslet

Signe, your perspective and the way you deliver your classes is so unique! I always learn so much from you. Especially about the head and neck alignment- chin forward to relax the throat - huge difference for me! Thank you! (Vanessa).

Jeg tog enetimer ved Signe Budolf som en start, og det kan kun anbefales. Det er en fantastisk måde at komme ind i de nye og anderledes bevægelser, de mange nye navne og blive tryg i det hele – og især, at få det maksimale ud af øvelserne fordi de laves rigtigt.

Og, jeg var hooked fra første gang! Blev så overrasket over hvor fedt det er, hvor hårdt det er og hvor intenst og groundende det er. Jeg har været hooked lige siden og var efter få måneder med på det uge lange Tyrkiet retreat i september. Og det var som balsam for krop og sjæl. Jeg skal med næste år igen!

Det jeg oplever bowspring har givet med er især styrke og ro. Det er nok de to vigtigste nøgleord for mig. Min krop værker ikke så meget mere, jeg kan holde til mit gymnastik, mine håndled som har gjort ondt i årevis, og som jeg var bekymret for kunne holde til yoga, har det bedre end i mange år.

Og mentalt giver træningen mig en tiltrængt ro. Den hjælper mig med at have mere fokus på at sikre ro, hvile, åndedræt, søvn, egenomsorg. Så min søndagspraksis er nærmest hellig for mig – en god måde at slutte weekenden af på og ”tage roen med ind” i den kommende uges mange opgaver og aftaler.

Signe Rudolf er som underviser helt fantastisk – udover at være så dygtig og professionel er hun så tillidsvækkende, rolig og anerkendende – og der er plads til alle, uanset hvad man kan eller ikke kan (endnu) – og det gør bare praksis endnu bedre. Jeg er så glad hver gang jeg har været afsted. Tina Fredsted.

Det virker altså bare det Signe gør. Havde så ondt i nakken hele mandag og tirsdag, indtil jeg kom hjem fra træning igår. Så var smerterne væk. tit forsvinder min hovedpine også :-) Tak. Lene Lohman.

Great inspiration!


Her voice was so soft, so full of compassion and love! I felt at peace throughout the whole class. Thank you so much Signe!
Beautiful voice, wonderful sequence.


BEAUTIFUL class. Thank you.


I think it is very important to have bowspring classes that are so richly focused on the internal experience. Sometimes pushing demands on strength and balance can distract from the beautiful experiences available inside from bowspring practice. I tool this class a week after abominal surgery and it felt great!!


Loved the cues to soften the throat by sliding chin slightly forward, and the cue to engage the back of the leg through pressing pawpaw down.  Just hearing different cues by different instructors makes the practice effective.


It was a very beautiful practice, full of details to observe, I realy enjoy the slow and repeated, it helps me to understand. 

Vi er mor, far og datter, der nu har gået 1/2 år hos Signe, og vi nyder det i fulde drag. Uanset at vi har forskelligt niveau er Signe fabelagtig til at både at udfordre os alle og skabe en dejlig behagelig stemning. Bowspring opfatter jeg personligt ikke som den "hårde stil", men det er netop helle ikke meningen. Til gengæld har jeg som mangeårig løber fået et super supplement til mere smidighed og afstressning oveni en hektisk hverdag. Jan Østergaard. Mårslet.

 

Kære Signe.
Jeg vil bare sige at jeg “elsker” dine timer . Første gang jeg startede vidste jeg at det her var mig , men hele min lille familie var i et “stressland” og det kunne bare ikke lade sig gøre. Men nu er jeg “landet” og elsker det. 
Tak for dig og det du giver og specielt tak for din morgen time her torsdag. Elsker det❤️
Ville bare sige tak😉 Bettina Beltov, Mårslet.

 

Da jeg startede træningen sidste år var det lidt som at blive smidt ud på dybt vand, i en ny og ukendt verden. Enetimer med Signe var derfor et fantastisk sted at have, hvor jeg kunne stille de mange spørgsmål man har som nybegynder og have tiden til at komme i dybden med alle de små ting som driller i starten. Signe havde et super syn for hvilke små justeringer der skulle til og hvad jeg kunne arbejde med for hele tiden at gøre det lidt bedre. Og samtidig var hendes glæde ved praksissen utrolig smittende. Klar anbefaling herfra! Christian, Brabrand.Wow. Tusind inderlig taknemmelighed for din evne til at bringe nærvær og vitalitet mellem os 14 kvinder i går. Jeg er stadig helt "høj" af praksissen og flere af mine veninder var meget meget glade for at have oplevet en ny form for både ro og energi i sig selv og i vores venindesamvær. Bedste hilsner og knus Astrid, Malling

 

 

Signe guider så præcist og dynamisk og har øje for at støtte til at komme mere optimalt i stillingerne for en skadet krop. Virkelig forløsende og fantastisk effektiv. Gitte Serup Ladefoged, Højbjerg.

 

 

Fantastisk instruktion. Præcist sprog lige i rette tid. Spændende, dynamisk. Inger Steensig, Brabrand.

 

 

"Jeg har igennem de seneste måneder benyttet mig af Signes Budolfs tilbud om enetimer i Bowspring yoga. Jeg var ikke bekendt med denne yogaform forinden, men er idag overbevist om, at det er min form for yoga. Det, at fokus er på bindevævet og på den naturlige holdning, tiltaler mig og gør mig godt. Jeg er meget begejstret, har været glad for enetimerne, med grundige instruktioner i øvelserne og jeg fortsætter med Bowspring yoga fremover."Anette Harbech Olesen, forfatter.

 

 

"Cirali-retreatet er en helt særlig oplevelse fordi naturen er helt tæt på - i vores dyre- og plantelignende bowspring-bevægelser, i vores frodige omgivelser, og i det, at retreatet er en mulighed for at komme ned under alle de lag af gøren, som fylder i hverdagslivet, til den naturlige væren, vi er. Signe har som lærer en fantastisk evne for omsorg og nærvær, og på hendes klasser er der både plads til sjov og leg, men også afspænding og dybe åndedrag; jeg går altid fra hendes timer med en rolig lethed i krop og sind." Mette Sofie Gammelgård Gade

 

Hej Signe! Jeg har i et halvt år været lige på nippet til at stå i en håndstand. Det kan være et ret intenst sted at stå - lige på grænsen mellem ikke-kunnen og mestren. Men idag skete der noget. Idag lærte jeg to ting: en teknik som gør, at jeg kan træne de mavemuskler der skal hive mig op (et langsomt hop ned fra L-håndstand), samt en teknik der gør, at min krop bliver sin egen vægtstang, og jeg pludselig kan holde mig selv stående i flere sekunder ad gangen. Mange, mange mange tusind tak. Simple instruktioner fra dig har gjort en verden til forskel for mig. Kærlig hilsen Ninna, der var med på dit søndags hold.

Through Signe Budolf I’ve been introduced to the Bowspring method. As well as being movements that strengthens and flexes the body in an obviously flattering way, to me Bowspring has become kind of a body therapy. Even as experienced yoga and Pilates practitioner, Bowspring has made me aware of undiscovered parts and dynamics in my body. The practice offers a interconnected body perspective that I find very unique and yet so logic and true! 
I warmly recommend. Ellen Rasmussen

//Tak for et dejlig retreat med jer I Tyrkiet! Fantastisk yoga! Dejligt at opleve jeres udstråling og engagement.
Cirali og Villa Iz er en behagelig ramme med afslappet landlig stemning mellem hav og bjerge.
Vi har nydt at være sammen med de andre yogier - og jer to dygtige og kompetente undervisere!
Yogaklasserne har været afvekslende og fulde af indsigt i krop og sind. I giver en god energi videre til os med jeres hjertevarme. Jeres yoga har sat spor, som vi stadig bygger videre på i vores yogapraksis, efter vi er kommet hjem.
Vi er begyndt at spare sammen til næste retreat - i Tyrkiet eller måske bare på Fyn. Vi ses!

Kærlig hilsen Christi og Vagn//

 

>> Jeg deltog i Signe Budolfs første yogatur til Tyrkiet. Det var en rigtig dejlig oplevelse med disse 2 meget profesionelle yogalærere. Der var tid til fordybelse og individuel hands on, sund mad, masser af sol , smuk natur, fantastisk hav og dejlige værelser. En uge man bør unde sig selv mindst en gang om året >> Kærlig hilsen Hanne>> Hanne Dahlfelt>> Bakkevejen 23 >> 4540 Fårevejle>> ️ 29721749

Tak for et skøn tur i efteråret :-) Håber at vi ses igen enten i foråret eller til efteråret:-)Efter yogaretreatet vendte jeg tilbage til Danmark med en glæde indeni og nyt overskud, som jeg ikke havde haft længe. Det var lige hvad jeg trængte til.Det var fantastisk at lave yoga morgen og aften og samtidig var der tid til at slappe af eller gøre, hvad man ellers ville resten af dagen.I var super gode til at skabe en god og omsorgsfuld stemning, og tilpasse programmet til både sind og krop. Cirali synes jeg er et super godt sted til et yogaretreat - stille og roligt og smukt og maden sund og super lækker.Alt i alt en super god oplevelse, som man godt ku mærke, at i gjorde jer umage for at gøre super dejlig for os deltagere på retreatet:-)Mange hilsner Tasha//

2A652C35-431C-4196-BD2D-2A594EA86BE1.JPG
DSCF2839.JPG
DSCF2881.JPG
20151226_121658000_iOS.jpg
bottom of page