top of page
Artemis movement Signe Budolf

Holdoversigt

Mandag kl. 16.30-17.45

Mejlgade 47

Tirsdag kl. 8.00 - 9.00

Online

Onsdag kl. 17.00 -18.00

Online

Torsdag kl. 8.30 - 9.45

Mejlgade 47

Torsdag kl. 17.15 -18.30

Mårslet Multihal

Du kan købe mine klasseforløb og events i webshoppen herunder. 

Klik på pilene for at scrolle mellem de forskellige holdforløb. 

Køber du et onlinefoløb vil du modtage linket til Zoom på mail :)

kh Signe

Efter at være begyndt til træning hos Signe i Mårslet har jeg nærmest aldrig lænde-problemer, hvad jeg ellers har døjet med i over 20 år. Styrketræning af ryggen, løb og anden form for træning har aldrig kunnet holde mig helt fri af lændesmerter, men det kan træningen. Fantastisk. Randi Cornett

Efter at jeg er begyndt til træning hos Signe, er både mine rygsmerter og håndledssmerter forsvundet. Det er den bedste gave man kan give til sig selv. Josefine Holmsteen.

Det virker altså bare. Havde så ondt i nakken hele mandag og tirsdag, indtil jeg kom hjem fra træning igår. Så var smerterne væk. tit forsvinder min hovedpine også :-) Tak. Lene Lohman, Mårslet. 

Jeg kan kun anbefale Signe undervisning i Bowspring metoden, som jeg virkeligt er blevet helt afhængig af! Hun er både virkeligt dygtig, engageret og helt nede på jorden og har en fantastisk fin og behagelig måde at instruere på, som giver mening både for begyndere og som lidt mere øvet. Nicoline Hall. Mårslet. 

Great inspiration!


Her voice was so soft, so full of compassion and love! I felt at peace throughout the whole class. Thank you so much Signe!
Beautiful voice, wonderful sequence.


I loved the pace, her voice and linking of theme and wisdom within the practice. 


BEAUTIFUL class. Thank you.

Signe, your perspective and the way you deliver your classes is so unique! I always learn so much from you. Especially about the head and neck alignment- chin forward to relax the throat - huge difference for me! Thank you! (Vanessa).


I think it is very important to have bowspring classes that are so richly focused on the internal experience. Sometimes pushing demands on strength and balance can distract from the beautiful experiences available inside from bowspring practice. I tool this class a week after abominal surgery and it felt great!!


Loved the cues to soften the throat by sliding chin slightly forward, and the cue to engage the back of the leg through pressing pawpaw down.  Just hearing different cues by different instructors makes the practice effective.


It was a very beautiful practice, full of details to observe, I realy enjoy the slow and repeated, it helps me to understand. 

Vi er mor, far og datter, der nu har gået 1/2 år hos Signe, og vi nyder det i fulde drag. Uanset at vi har forskelligt niveau er Signe fabelagtig til at både at udfordre os alle og skabe en dejlig behagelig stemning. Bowspring opfatter jeg personligt ikke som den "hårde stil", men det er netop helle ikke meningen. Til gengæld har jeg som mangeårig løber fået et super supplement til mere smidighed og afstressning oveni en hektisk hverdag. Jan Østergaard. Mårslet.

 

Kære Signe.
Jeg vil bare sige at jeg “elsker” dine timer . Første gang jeg startede vidste jeg at det her var mig , men hele min lille familie var i et “stressland” og det kunne bare ikke lade sig gøre. Men nu er jeg “landet” og elsker det. 
Tak for dig og det du giver og specielt tak for din morgen time her torsdag. Elsker det❤️
Ville bare sige tak😉 Bettina Beltov, Mårslet.

 

Da jeg startede med træning hos Signe var det lidt som at blive smidt ud på dybt vand, i en ny og ukendt verden. Enetimer med Signe var derfor et fantastisk sted at have, hvor jeg kunne stille de mange spørgsmål man har som nybegynder og have tiden til at komme i dybden med alle de små ting som driller i starten. Signe havde et super syn for hvilke små justeringer der skulle til og hvad jeg kunne arbejde med for hele tiden at gøre det lidt bedre. Og samtidig var hendes glæde ved praksissen utrolig smittende. Klar anbefaling herfra! Christian, Brabrand.Wow. Tusind inderlig taknemmelighed for din evne til at bringe nærvær og vitalitet mellem os 14 kvinder i går. Jeg er stadig helt "høj" af praksissen og flere af mine veninder var meget meget glade for at have oplevet en ny form for både ro og energi i sig selv og i vores venindesamvær. Bedste hilsner og knus Astrid, Malling

 

 

Signe guider så præcist og dynamisk og har øje for at støtte til at komme mere optimalt i stillingerne for en skadet krop. Virkelig forløsende og fantastisk effektiv. Gitte Serup Ladefoged, Højbjerg.

 

 

Fantastisk instruktion. Præcist sprog lige i rette tid. Spændende, dynamisk. Inger Steensig, Brabrand.

 

 

"Jeg har igennem de seneste måneder benyttet mig af Signes tilbud om enetimer. Jeg var ikke bekendt med denne yogaform forinden, men er idag overbevist om, at det er min form for yoga. Det, at fokus er på bindevævet og på den naturlige holdning, tiltaler mig og gør mig godt. Jeg er meget begejstret, har været glad for enetimerne, med grundige instruktioner i øvelserne og jeg fortsætter med træningen fremover."Anette Harbech Olesen, forfatter.

 

 

"Cirali-retreatet er en helt særlig oplevelse fordi naturen er helt tæt på - i vores dyre- og plantelignende bowspring-bevægelser, i vores frodige omgivelser, og i det, at retreatet er en mulighed for at komme ned under alle de lag af gøren, som fylder i hverdagslivet, til den naturlige væren, vi er. Signe har som lærer en fantastisk evne for omsorg og nærvær, og på hendes klasser er der både plads til sjov og leg, men også afspænding og dybe åndedrag; jeg går altid fra hendes timer med en rolig lethed i krop og sind." Mette Sofie Gammelgård Gade

 

Hej Signe! Jeg har i et halvt år været lige på nippet til at stå i en håndstand. Det kan være et ret intenst sted at stå - lige på grænsen mellem ikke-kunnen og mestren. Men idag skete der noget. Idag lærte jeg to ting: en teknik som gør, at jeg kan træne de mavemuskler der skal hive mig op (et langsomt hop ned fra L-håndstand), samt en teknik der gør, at min krop bliver sin egen vægtstang, og jeg pludselig kan holde mig selv stående i flere sekunder ad gangen. Mange, mange mange tusind tak. Simple instruktioner fra dig har gjort en verden til forskel for mig. Kærlig hilsen Ninna, der var med på dit søndags hold.

Through Signe Budolf I’ve been introduced to the Bowspring method. As well as being movements that strengthens and flexes the body in an obviously flattering way, to me Bowspring has become kind of a body therapy. Even as experienced yoga and Pilates practitioner, Bowspring has made me aware of undiscovered parts and dynamics in my body. The practice offers a interconnected body perspective that I find very unique and yet so logic and true! 
I warmly recommend. Ellen Rasmussen

Har gennem nogle år fået undervisning af Signe, og hun er en af mine favoritlærere. Hun er sindssygt dygtig, engageret, kreativ og udfordrende på den gode måde. Er meget stor fan! �

Netop hjemvendt fra yogaretreatet i Cirali kan jeg med hånden på hjertet sige, at det er en fuldstændig vidunderligt og magisk oplevelse, som jeg ønsker at alle kunne få... Skal helt sikkert med igen. TAK.

5 kæmpestore stjerner herfra! Elenah Sol Levante

//Tak for et dejlig retreat med jer I Tyrkiet! Fantastisk yoga! Dejligt at opleve jeres udstråling og engagement.
Cirali og Villa Iz er en behagelig ramme med afslappet landlig stemning mellem hav og bjerge.
Vi har nydt at være sammen med de andre yogier - og jer to dygtige og kompetente undervisere!
Yogaklasserne har været afvekslende og fulde af indsigt i krop og sind. I giver en god energi videre til os med jeres hjertevarme. Jeres yoga har sat spor, som vi stadig bygger videre på i vores yogapraksis, efter vi er kommet hjem.
Vi er begyndt at spare sammen til næste retreat - i Tyrkiet eller måske bare på Fyn. Vi ses!

Kærlig hilsen Christi og Vagn//

 

>> Jeg deltog i Signe og Senays første yogatur til Tyrkiet. Det var en rigtig dejlig oplevelse med disse 2 meget profesionelle yogalærere. Der var tid til fordybelse og individuel hands on, sund mad, masser af sol , smuk natur, fantastisk hav og dejlige værelser. En uge man bør unde sig selv mindst en gang om året >> Kærlig hilsen Hanne>> Hanne Dahlfelt>> Bakkevejen 23 >> 4540 Fårevejle>> ️ 29721749

Tak for et skøn tur i efteråret :-) Håber at vi ses igen enten i foråret eller til efteråret:-)Efter yogaretreatet vendte jeg tilbage til Danmark med en glæde indeni og nyt overskud, som jeg ikke havde haft længe. Det var lige hvad jeg trængte til.Det var fantastisk at lave yoga morgen og aften og samtidig var der tid til at slappe af eller gøre, hvad man ellers ville resten af dagen.I var super gode til at skabe en god og omsorgsfuld stemning, og tilpasse programmet til både sind og krop. Cirali synes jeg er et super godt sted til et yogaretreat - stille og roligt og smukt og maden sund og super lækker.Alt i alt en super god oplevelse, som man godt ku mærke, at i gjorde jer umage for at gøre super dejlig for os deltagere på retreatet:-)Mange hilsner Tasha//

227762709_10226328091052296_1845983324917173060_n.jpg
bottom of page